Portretfotograaf Amsterdam

Portretfotograaf Amsterdam: zakelijke en familie portretten

Een goed portret weet uw karakter te vangen en daarmee de aandacht van de kijker. Wij maken professionele foto’s vol karakter, waarop u uw beste zelf bent. Als fotograaf in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor zakelijke portretten, familieportretten, een portret van uw vriendengroep of een professioneel social media portret. Doordat wij veel aandacht besteden aan uw houding, de compositie en de juiste verlichting valt uw portret echt op.

Zakelijke portretten

Een foto geschoten met de telefoon kan erg goed zijn, maar toch nooit zo mooi als een professionele foto. Wij werken met de juiste apparatuur, belichting, denken met u mee over uw houding en weten wat werkt in een beeld. Hierdoor valt een zakelijk portret dat u heeft laten maken door een professionele fotograaf direct positief op. Wanneer u op zoek bent naar een professionele foto voor de website van uw werk of voor uw LinkedIn, dan is een professionele shoot zeker een aanrader. Naast zakelijke portretten kunt u Francisco Gorrin Photography ook inschakelen als productfotograaf in Amsterdam.

portretfotograaf Amsterdam

Social media portretten

Uw foto bovenaan uw LinkedIn-pagina of andere social media kanalen is de eerste indruk die mensen van uw krijgen. Het oude gezegde is waar: een foto zegt meer dan duizend woorden. Wanneer u zakelijke contacten deelt of eenvoudig te vinden bent op het internet valt het aan te raden om goed na te denken over uw zichtbare foto’s. Een professionele foto maakt een positieve indruk. Een portret geeft uw gezichtsuitdrukking duidelijk weer in de kleine ruimte die er is voor de profielfoto. Hierdoor krijgen bezoekers van uw profiel direct een duidelijk beeld van u. Ook kunt u uw professionele portretfoto gebruiken boven uw CV om op te vallen tijdens sollicitaties.

Familie portretten

Door u met de hele familie vast te laten leggen heeft u een mooie foto om thuis aan de wand te hangen en houdt u deze herinneringen nog jarenlang bij u. Ook is het erg leuk om een familieportret cadeau te doen, laat bijvoorbeeld een portret maken van uw gezin om deze cadeau te doen aan uw ouders. Wij fotograferen uw familie volgens uw eigen wensen en voorzien u hierbij van creatieve ideeën. De foto’s kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden, van de hele familie of ook alleen van de kinderen of van de ouders. Tijdens de leuke fotoshoot is de aandacht geheel op u gericht en kijkt u samen met de fotograaf hoe uw gezin het beste tot zijn recht komt. Wij weten precies wat werkt op het gebied van een mooie portretfoto en halen het beste uit iedere persoon naar boven, zodat u van iedereen het karakter terug ziet komen in het beeld.

Menu